Persondatabehandling

BodyAwake v/Body SDS terapeut Jan Hansen

 

Persondatabehandling for BodyAwake

 

 

Bodyawake har indgået databehandleraftale imellem dataansvarlig Jan Hansen, Bodyawake og Databehandler Mango Apps ApS, Strandlodsvej 44, 3. sal, 2300 København S, CVR: 35642536, kontakt@terapeutbooking.dk

 

Bodyawake har valgt en to-trins-sikkerhed i adgangen til Terapeutbooking.

 

Databehandlingsaftalen kan ses her

 

Alle journaloplysninger registreres og gemmes i Terapeutbooking i op til 5 år efter sidste behandling jf. lov om brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere.

 

Alle øvrige oplysninger (navn, mail og telefonnummer) gemmes i Terapeutbooking i op til 12 måneder efter sidste behandling. Herefter vil kun klientens navn fremgå af journalen med henblik på identifikation.

•Kontaktoplysninger som navn og telefonnummer gemmes i adressekartotek (mobil) i op til 12 måneder efter sidste behandling.

 

Al elektronisk korrespondance med personfølsomme oplysninger sendes via ’sikker mail’.

 

Alle manuelle journalnotater fra før Bodyawake indgik databehandlingsaftale med Mango Apps ApS/Terapeutbooking indeholdende, personfølsomme oplysninger samt oplysninger, om navn, telefonnummer og mailadresse, opbevares i et aflåst pengeskab i klinikken og makuleres:

- journalnotater efter 5 år fra sidste behandling

- øvrige oplysninger efter 12 måneder fra sidste behandling

 

Alle klienter orienteres om ovenstående ved første eller næstkommende behandling. De skriver under på, at de er orienteret om databehandling i Bodyawake. Dokumentet scannes ind i journalen på Terapeutbooking og slettes senest 12 måneder efter sidste behandling.

 

For tidligere klienter, for hvem Bodyawake ikke længere har registreret kontaktoplysninger, men fortsat skal opbevare journaloplysninger i op til 5 år, er virksomheden ikke i stand til direkte at orientere klienten, men klienten vil kunne søge den nødvendige information om virksomhedens databehandling på hjemmesiden Bodyawake.dk